Ilmoittaudu kehätoimitsijaksi

Kennelliitto etsii Koiramessujen yhteydessä järjestettäviin koiranäyttelyihin kehätoimitsijoita. Ilmoittautua voivat kaikki pätevöidyt kehätoimitsijat ja kurssin käyneet kehätoimitsijaharjoittelijat.

Lisätietoa ilmoittautuville

Näyttelyissä käytetään online-tulostallennusta. Tämän vuoksi etusijalla ovat pyörittävät kehätoimitsijat, joilla on käytössään oma tablettitietokone. Kennelliitolla on antaa kehätoimitsijoiden käyttöön rajattu määrä tablettitietokoneita, joten ilmoittautua voi myös, vaikka sellaista ei omistaisikaan. Mikäli kirjoittavalla kehätoimitsijalla on antaa tablettitietokone pyörittävän kehätoimitsijan käyttöön, otamme tiedon kiitollisuudella vastaan.

Kennelliitto korvaa kehätoimitsijoille matkakulut. Matkalaskua varten muistutamme jo nyt, että kaikista matka- ja parkkilipuista tulee ottaa talteen kuitit. Kuitiksi hyväksytään myös esimerkiksi matkapuhelimella otettu kuva kuitista. Pääkaupunkiseutulaisten, joilla matka kotoa näyttelypaikalle on alle 15 km, tulee varata mukaan verokortti tai sen kopio matkalaskunsa liitteeksi päivärahakorvauksen maksamista varten. Toivomme julkisten kulkuneuvojen tai kimppakyytien käyttöä. Pääkaupunkiseudun ulkopuolelta omalla autollaan tulevan tulee sopia matkanteosta erikseen Kennelliiton kanssa. 

Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta majoitustarpeesta. Kennelliitto on varannut pitkämatkalaisille joitakin 2 hengen huoneita. Ilmoitathan myös mahdolliset huonekaveritoiveesi.

Näyttelyiden ilmoittautuminen avataan myöhemmin kesällä. Tuomarilistat julkaistaan näyttelyiden ilmoittautumisen avaamisen yhteydessä.

Tervetuloa kehätoimitsijaksi Koiramessujen Voittaja- ja pentunäyttelyihin!

Ilmoittautumiseen

Jos haluat toimia kehätoimitsijana pentunäyttelyssä, ilmoita tämä kohdassa "Muuta mitä haluat saada tietoomme".

Tiedustelut ja lisätietoja
Jarmo Vuorinen
kehatoimitsija@kennelliitto.fi