Rotutori - tule tutustumaan koirarotuihin

Viikonlopun aikana on luvassa paljon nähtävää ja koettavaa kaikille koirista kiinnostuneille. Koiramessuille rakennetaan tänäkin vuonna tutuksi tullut rotutori, jossa rotujärjestöt, -kerhot sekä -yhdistykset esittelevät koirarotuja ja elämää oman rodun kanssa.

Rotutori tarjoaa tietoa koiraroduista etenkin koiran hankintaa suunnitteleville. Rotutorilla pääset tapaamaan kasvattajia, rodun harrastajia sekä nelijalkaisia ystäviämme. Viime vuonna mukana oli 44 eri yhdistystä.

Rotutori sijaitsee hallissa 6 lähellä tapahtumakehää ja on avoinna yleisölle molempina tapahtumapäivinä. Rotutorin yhteydestä löydät myös Kennelliiton Hau Life!  -osaston ja lavan, joista saat vinkkejä hyvään elämään koiran kanssa. Lavalle nousevat esittelijät pitävät noin 10 minuutin pituisia rotuesittelyjä. Tule tutustumaan sinua kiinnostaviin rotuihin.

Osastojen aukioloaika ja tiedot sieltä löytyvistä roduista tarkentuvat lähempänä messuja. 

Varaa esittelypisteesi Rotutorilta – Ilmoittautuminen on avattu

Koiramessut 2020 rotutorin esittelypisteet ovat nyt rotujärjestöjen, -kerhojen sekä -yhdistysten varattavissa. Alueesta tulee selkeä oma torialue, jossa jokaisella osastolla on oma otsalauta yhdistyksen nimellä ja yhteistyökumppaneiden logoilla. Yhdistykset, kerhot ja järjestöt voivat myös halutessaan varata noin 10 minuutin pituisen rotuesittelyn Hau Life! -lavalle. Varaamalla paikan Hau Life! -lavan rotuesittelyyn, saat alennuksen rotutoripaikasta. Rotuesittelyt pidetään molempina messupäivinä. Huomaathan, että Hau Life! -lavan rotuesittelyaikoja on vähemmän kuin paikkoja rotutorilla, joten kaikki eivät pääse lavalle pitämään rotuesittelyä. HUOM! Hau Life! -lavan rotuesittelyajat loppuunmyyty. Rotutoripaikkoja vielä vapaana.

Varaa esittelypiste pian, niin varmistat paikkasi Suomen suurimmassa koiratapahtumassa! Viime vuonna paikat myytiin loppuun jo ennen ilmoittautumisen sulkeutumista.

Rotutori toteutetaan yhteistyössä Royal Caninin ja Agria Eläinvakuutuksen kanssa.

Rotutori on avoinna yleisölle molempina tapahtumapäivinä. Edellytämme läsnäoloa osastolla molempina messupäivinä.

HUOM! ILMOITTAUTUMINEN SULJETTU TILAPÄISESTI TAPAHTUMAN SIIRTYMISEN JOHDOSTA.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä (AUKEAA LÄHIAIKOINA) >

Lisätietoja: rotutori(at)kennelliitto.fi